Бившата звезда от EastEnders Гари Хейлс обсъжда силната реакция на новините за завръщането на Колин и Бари

Древна EastEnders Звездата Гари Хейлс, който изигра Бари Кларк в шоуто, говори за голямата реакция от завръщането на неговия герой Бари и Колин.

В случай, че сте пропуснали, Гари Хейлс е едно от многото познати лица, които ще се върнат в шоуто за погребението на Дот Бранинг в чест на дългогодишната звезда. EastEnders Джун Браун, която почина по-рано тази година на 95 години.

Бившите членове на актьорския състав Жаклин Джоса (Лорън Бранинг), лорд Майкъл Кашман (Колин Ръсел), Том Уот (Лофти Холоуей), Линда Дейвидсън (Мери Смит) и Ян Грейвсън (Диза О’Брайън) се завръщат в Уолфорд заедно с Хейлс.

Свързани: Звезда от EastEnders в трогателния епизод на Дот Бранинг

И сега, в скорошно интервю, той говори за завръщането си в шоуто и реакциите, когато хората разбраха.

„Не мога да ви кажа колко съобщения получих, откакто новината излезе наяве – бях наводнен! Не очаквах това. Обичах да чувам всички спекулации за завръщането на Колин и Бари и какво може да доведе до това“, каза той.

„Всичко, което мога да кажа, е, че епизодите са толкова добре написани и има истинско разбиране за случилото се с тях преди. Знам, че имаха голямо влияние през 80-те години.

„Периодично получавам писма от хора, които ми казват, че се женят за гаджетата си и могат да го направят заради това, което направихме тогава. Очевидно те са използвали сцената, в която Дот разбира, че Бари и Колин споделят едно легло в училище, за да образоват хората за гей връзките“, добави той.

Би Би Си

Свързани: EastEnders излъчва сценария за завръщане на Рики Бъчър

Той също така разказа какво е да се върнеш в шоуто след толкова време.

„Когато за първи път ми се обадиха, бях над луната, но реалността удари и бях доста нервен. Изглеждаше обезсърчително след около трийсет години. Но бързо го преодолях, когато пристигнах. Актьорите и екипът бяха невероятно приятелски настроени и гостоприемни ,” той каза.

„Беше особено приятно да видя отново Майкъл Кашман, докато поддържаме връзка, но животът ни попречи и не се бяхме виждали от преди блокирането. В крайна сметка връщането назад беше като обуването на удобен чифт стари обувки – стоят идеално и са перфектни“, добави той.

EastEnders се излъчва от понеделник до четвъртък от 19:30 ч. по BBC One. Шоуто се предава и на BBC iPlayer.

Прочетете още спойлери на EastEnders на нашата специална начална страница

Add Comment