Скандал с Balenciaga: Бела Хадид се дистанцира, докато феновете викат Никол Кидман заради мълчанието на рекламите – последно

Balenciaga под обстрел заради „страшни“ реклами на деца с „обвързани тоалети“

Balenciaga публикува изявление, в което “категорично осъжда” злоупотребата с деца, като същевременно обръща внимание на последиците от своите противоречиви рекламни кампании, включващи деца.

В понеделник модната къща сподели ново изявление в Instagram, в което каза, че „би искала да отговори на противоречията около последните ни рекламни кампании“.

Balenciaga се сблъска с широко разпространена реакция заради две скорошни рекламни кампании, включващи деца. Една от рекламите, кампанията за раздаване на подаръци на дизайнера, включваше деца, позиращи с плюшени чанти на марката, за които критиците казаха, че изглеждат носещи аксесоари, вдъхновени от BDSM и робство.

Втората прегледана реклама е кампанията на Balenciaga за пролетта на 2023 г., за използването на разпечатка на решение на Върховния съд относно детската порнография.

В публикацията дизайнерската марка написа: „Остро осъждаме насилието над деца; никога не сме възнамерявали да го включим в нашия разказ.

„Въпросните две отделни рекламни кампании отразяват поредица от сериозни грешки, за които Balenciaga поема отговорност.“

Очаквайте най-новите актуализации.

1669734957

На фона на вътрешни и външни разследвания за това какво се е объркало, Balenciaga заяви, че е предприела редица стъпки, включително „полагане на основите с организации, специализирани в защитата на децата и насочени към прекратяване на малтретирането и експлоатацията на деца“.

Можете да прочетете последното изявление на Balenciaga изцяло по-долу.

Челси Ритшел29 ноември 2022 г. 15:15 ч.

1669733318

Въпреки това, според Balenciaga, разпечатката на решение на Върховния съд относно детската порнография е включена във втората въпросна кампания от „трети страни, които са потвърдили писмено, че тези аксесоари са фалшиви служебни документи“.

„Те се оказаха истински юридически документи, най-вероятно от заснемането на телевизионна драма“, твърди Баленсиага. „Включването на тези неодобрени документи е резултат от безразсъдна небрежност, за която Balenciaa подаде жалба.“

Можете да прочетете повече за делото, заведено от Balenciaga срещу продуцентската компания по-долу.

Челси Ритшел29 ноември 2022 г. 14:48 ч.

1669733046

Според марката проблемите на първата кампания са по вина на Balenciaga, която отбеляза, че нейните плюшени чанти „не трябва да се представят на деца“.

“Това беше лош избор от страна на Balenciaga, съчетан с неуспеха ни да оценим и валидираме изображенията. Отговорността за това е само на Balenciaga”, пишат от луксозната модна марка.

Челси Ритшел29 ноември 2022 г. 14:44 ч.

1669732929

Продължаващата реакция, насочена към марката, идва, след като Balenciaga пусна второ изявление относно противоречивите кампании в понеделник, 28 ноември.

В изявлението за социалните медии Balenciaga каза, че кампаниите “отразяват серия от сериозни грешки, за които Balenciaga поема отговорност”.

Челси Ритшел29 ноември 2022 г. 14:42 ч.

1669732470

РЕВЮ: Balenciaga получи точно това, което искаше

Balenciaga може да са се извинили, но Виктория Ричардс смята факта, че сме всичко говоренето за марката е точно това, което тя искаше.

Тя пише: „Ако старата поговорка „няма такова нещо като лоша реклама“ е истинска истина, тогава тя никога не е била по-вярна от сега. Прочетете неговата статия по-долу:

Кейт Нг29 ноември 2022 г. 14:34 ч.

1669728600

Джулия Фокс се застъпва за жените, които се сблъскват с най-голяма реакция

На 28 ноември г Нешлифовани скъпоценни камъни Актьорът сподели мислите си за скандала с Balenciaga във видео в TikTok, след като фенове го помолиха да се включи във фотосесията.

Мередит Кларк съобщава какво е казала.

Оливие О’Конъл29 ноември 2022 г. 13:30 ч.

1669726800

Феновете призовават Никол Кидман да мълчи по спора

Феновете на Никол Кидман молят актрисата да публикува изявление относно връзката си с Balenciaga на фона на негативната реакция около последните рекламни кампании на марката, включващи деца.

Челси Ритшел съобщава.

Оливие О’Конъл29 ноември 2022 г. 13:00 ч.

1669722300

Глас: Ким Кардашиян най-накрая каза нещо, с което всички можем да се съгласим

Виктория Ричардс пише:

Не се случва често да открия, че съм естествено съгласуван Ким Кардашиян. Искам да кажа: ние сме на една възраст и… това е. Друга прилика: и двамата имаме деца. О, и никой от нас не мисли, че децата трябва да се използват за популяризиране на фетиш облекло.

Божур Хирвани29 ноември 2022 г. 11:45 ч

1669720813

Авторът Джано Колдуел осъжда Balenciaga

„Тази година, повече от всяка друга година в най-новата история, трябва да защитим нашите деца“, написа авторът Джано Колдуел в Twitter.

„Това, което учат в училище, това, което виждат по телевизията и в социалните медии, трябва да се следи внимателно. Скандалът с Balenciaga е един от многото примери за атакувана детска невинност.

Божур Хирвани29 ноември 2022 г. 11:20 ч

1669719635

Хората молят банките да изключат Balenciaga като клиент

Много хора молят банките да изключат Balenciaga като клиент.

Кандидатът в Сената за 12-ти окръг на Вирджиния, Тина Рамирез, написа в Twitter: „Банките изоставиха @KanyeWest и @DonaldJTrumpJr. Още не са се отказали от Balenciaga.

„Пробудените корпорации се грижат повече за цензурирането на свободата на словото, отколкото за спирането на децата-хищници.“

Друг човек добави: „Вие критикувахте евреите, които управляват развлеченията, така че банките го лишиха от банки и компаниите сключиха сделки за милиарди долари с него. Банките изоставиха ли Balenciaga?

Божур Хирвани29 ноември 2022 г. 11:00 ч

Add Comment