„Този ​​отговор вероятно е направен от робот“ – Феновете останаха разочаровани от отговора на Panda Global за участието им в отмяната на Smash World Tour от Nintendo

След неотдавнашната драма, свързана с отмяната на Smash World Tour от Nintendo, Panda Global най-накрая обяви своето участие. Но подходът им вбеси феновете. Много видни абонати и създатели на съдържание открито изразяват разочарованието си от отговора.

РЕКЛАМА

Статията продължава под тази обява

Точно около Деня на благодарността беше сцената на независимия разбиващ турнир, известен като Smash World Tour отменен от nintendo без предварително указание. Турнирът беше към своя край, тъй като наближаваха финалните мачове. Но само с едно предизвестие игралният гигант спря напредъка на турнира и потенциално отмени всички по-нататъшни планове на организаторите.

Това действие беше силно критикувано от феновете. Официалният турнир на Super Smash Bros., Panda Cup, организиран от Panda Global, беше останал тихо досега по отношение на цялата драма. Но наскоро Esports Org публично обяви своя отговор и извинение. Но според общността изявлението им е кухо и не дава реален отговор.

РЕКЛАМА

Статията продължава под тази обява

Феновете смятат, че Panda Global използва Nintendo като “изкупителна жертва”

Изявлението на Panda започна с параграф, обясняващ колко усърдно е работил екипът, за да създаде “вълнуваща и приветлива среда“, за състезателната сцена на Super Smash Bros. Според тях, „Пanda Cup започна и продължава да бъде страстен проект, който се стреми да увеличи и подобри усилията на общността чрез състезателен Smash.

Гмурнете се по-дълбоко

След 2 дълги години на издаване, това ексклузивно за Nintendo Switch заглавие има много фенове, развълнувани от пускането му на Xbox и PlayStation

преди 2 дни

В изявлението се посочва, че „организаторите на Smash World Tour дори не бяха задължени да отменят своя шампионат за 2022 г. и да се предполага, че отборът на Panda Cup е имал някакво влияние в това отношение, е невярно.Panda Global казва, че отмяната на SWT на тяхното събитие е дошла като „разочароваща” изненада за тях. Отговорът се позовава на множество изявления на Nintendo, за да се оттегли от обвиненията.

В изявлението Panda “признава и съжалява” за взаимодействие между главния изпълнителен директор на организацията д-р Алън Бъни и BTS. Те се съгласиха да положат усилия за коригиране на ситуацията, като променят вътрешната си структура и подход за контакт с ключови състезатели, след изявления в защита на своя главен изпълнителен директор, без да предоставят нито един директен цитат от него.

Как феновете реагираха на отговора на Panda?

Отговорът беше приет с голям скептицизъм. Общността беше бясна, като посочи, че цялото писмо е кухо и не засяга нито един от сериозните проблеми. Популярен онлайн журналист Късметлия Джак написано в а Високочестотен високоговорител, „Panda Global отговори на обвиненията срещу техния главен изпълнителен директор Алън и закриването на Smash World Tour. Повтаряйки, че те не са имали роля в решението на Nintendo, признавайки отговорността за техния главен изпълнителен директор Алън в дискусиите му с BTS, но иначе зачитайки изявлението на Nintendo.

Феновете се стичаха в отговорите, за да изразят мислите си за драмата. Те изрично критикуваха Panda Global и казаха, че това ще бъде краят на организацията.

РЕКЛАМА

Статията продължава под тази обява

РЕКЛАМА

Статията продължава под тази обява

Какво мислите за това изявление, публикувано от Panda Global? Споделете вашето мнение в коментарите по-долу.

ГЛЕДАЙТЕ ТОВА СЕГА- Класиране на най-добрите покемони във вълнуващи Gen 8 заглавия

Add Comment