Meta Materials Inc (OTCMKTS: MMTLP) Огромна къса позиция в затруднение, тъй като Next Bridge Hydrocarbons е на път да спре търговията (Джордж Паликарас и Джон Брда относно корпоративните действия)

Meta Materials Inc (OTCMKTS: MMTLP) има огромна седмица пред себе си, тъй като късото свиване навлиза в последните си дни на търговия и огромната прогнозна къса позиция от 80-100 милиона сега трябва да бъде покрита. Вълнението около MMTLP е осезаемо с числа като $60 на акция или $80 на акция в пика на късата цена и много инвеститори обещават да не продават MMTLP за по-малко от $100 на акция. Джон Брда и Жорж Паликарас бяхме заети в Twitter, докато чакаме корпоративното действие да бъде обработено от FINRA и изпратено до брокерите от DTC. Тъй като времето за покритие на шортите изтича, те продължават да играят на кратко и да изкривяват, като заемат още 291 000 споделяния само в петък и стартират 3 различни къси атаки през целия ден.

Докато общият консенсус е Късата позиция на MMTLP е между 80 и 100 милиона акциидългосрочни инвеститори като MarketMoves и Rollerpigeons изчислете късата позиция на MMTLP между 200 и 250 милиона. Тези числа може да са верни, както каза Джон Брда при скорошен разговор с Rollerpigeons, Тери Юнкър и други youtubers, отразяващи MMTLP; „Всичко е наред, искам да кажа, мисля, че вършиш страхотна работа. Мисля, че съм го казвал веднъж преди, бих казал, че в 99% от разговорите, които водиш, си прав за нещата. Има някои неща, които знам, които вероятно не знаете, но нищо, което знам, не е достатъчно важно, за да повлияе на това, което правите, просто продължавайте в същия дух и продължавайте да правите това, което правите.

Актуализация за уикенда на MMTLP: Шортите на MMTLP все още играят на късо и изкривяват заемането на още 291 000 акции само в петък и стартират 3 отделни къси атаки през целия ден, поддържайки цената на малко над $8 на акция. Инвеститорите на MMTLP обаче не продават и харесват Разпределение Датата наближава между 80 и 100 милиона шорти за корица и нещата са на път да станат луди. Очаквайте обемът да започне да се увеличава значително. В момента чакаме OST да бъде обработен от FINRA и изпратен до брокери от DTC. За първи път вдигнахме сигнал за MMTLP на 16 октомври в тази статия, намерена тук, когато MMTLP беше на цена от $4 на акция. Ще актуализираме MMTLP този уикенд, така че Правя със сигурност сте абонирани за Дневна микрокап като въведете вашия имейл в полето по-долу.

Meta Materials Inc (OTCMKTS: MMTLP) е контейнерът за отделянето на Next Bridge Hydrocarbons от Meta Materials. Една MMTLP (предпочитана акция от серия A) ще бъде обменена за една обикновена акция от Next Bridge, след като отделянето приключи.

Следващ мост въглеводороди ексклузивно развива своя актив Orogrande Basin, Orogrande Project, разположен в Permian Basin в Западен Тексас. Проектът Orogrande показа потенциал за многопилотна полезна зона с обща дебелина от 600 до 800 фута, с геоложки и резервоарни сходства с басейна на Мидланд. 134 000 нетни акра, 3150 потенциални кладенци и 3,2 милиарда до 3,7 милиарда потенциално възстановяване (BBL)

Пермският басейн, наричан още западнотексаски басейне голям седиментен басейн в западен Тексас и югоизточен Ню Мексико, Съединените щати, известен с богатите си находища на петрол, природен газ и калий. Пермският басейн е един от най-плодотворните региони за производство на нефт и газ в света. Басейнът е произвел огромен 29 милиарда барела петрол от началото на производството през 1921 г. Но въпреки тази богата производствена история, най-добрите му дни може би тепърва предстоят. Използвайки нови техники за добив, петролните компании най-накрая измислиха как да освободят петрола и газа, хванати в уникалната си геология, обхващаща множество подредени слоеве от въглеводородни скални образувания. Операторите на Пермския басейн тласкат производството на нефт и газ до нови висоти. Много от най-големите петролни оператори в страната имат дълга история в Перм включително Occidental Petroleum, Chevron, ExxonMobil и Apache, за да назовем само няколко.

За да разберете Inside Scoop за MMTLP Абонирайте се за Microcapdaily.com сега, като въведете своя имейл в полето по-долу

MMTLP

Rollerpigeons каза: “Джон Бърда каза, че е много разочарован от одобрението на FINRA. Nextbridge трябва да го направи днес. Това не означава одобрение 424 или одобрение на изпадане; тези дати вече са одобрени от FINRA. Датите на проспекта са одобрени от FINRA . И така, какво одобрение от FINRA ни трябва? Има процес за това. Чувате различни неща, FINRA, Известието за корпоративни действия е от FINRA Известието за OST е от DTCC досега брокерските фирми не са получили никакви известия за корпоративни действия… Не човек е получил това известие, тъй като процесът не е Известно време след одобрението на SEC и проспекта, одобрението на FINRA и всички дати са зададени, то се изпраща на отдела за ценни книжа на FINRA за одобрение и FINRA обработва корпоративното действие за промяна на CUSIP. FINRA следователно обработете промяната CUSIP, промяната до Nextbridge, където няма да има CUSIP и MMTLP ще бъдат отменени и ще получите акции в частната компания Nextbridge Hydrocarbons… FINRA не информира брокерите за тази промяна, тя е бюрократична, така че те я публикуват на дневен списък…след като бъде публикуван в дневния списък… DTCC изпраща известия до брокерите. FINRA няма да изпрати известие до брокерите, DTCC ще го направи, когато го видят в ежедневния списък. Така че FINRA не е приключила да прави това и Джон Брда е разочарован… Шортите ще вземат тази информация и ще я изопачат. има много къси позиции, които трябва да бъдат затворени. Изчислих, че има между 216 и 280 милиона къси MMTLP акции, които са голи шорти, не успяха да осигурят тази нужда да затворят позициите си. Датите са с висящо мастило, 12 и 14 декември са с висящо мастило.

Terry Younker пусна още едно страхотно видео на MMTLP в петък, заявявайки: „И така HAMShortkiller има около 5000 абонати, голяма част от мета фамилията сега следва този господин, така че целта му е да изложи гол кратък продавачи период… Джон Брда туитна: @HAMShortkiller погледнете $mmtlp $mmat. Ще се радвам да ви уведомите. Това пасва идеално на компаниите, върху които хвърляте светлина. След това Джон Брда закачи туита на @HAMShortkiller „$mmtlp говорих с него Страхотен човек, имам всички подробности за измамата, ще ги дам на правилните хора за тези желания. Нещата ще се случват тук много скоро, много внимание се обръща на MMTLP. Снощи Джордж Паликарас tweeted: „Днес META поиска от FINRA да спре $MMTLP на 14 декември при затваряне (текуща дата на разпространение). Моля, отделете време, за да ПРОЧЕТЕТЕ S1. НЯМА публични котировки след датата на разпространение. така да се каже НЯМА бивш-дивидент Дата.“ той също туитна: „серията А Мета привилегированите акции НЯМА да отговарят на условията за DTC. Действителното изявление за регистрация на формуляр S1 разкрива това. При разпределяне, серия A Pref ($MMTLP) ще бъде конфискувана. (в в съответствие със сертификата за номинация – раздел 3 (e)”

Metamaterial News туитна в четвъртък, че е имало „Над 150 коментара на страницата/публикацията на @FINRA относно MMTLP (Тяхната ангажираност в Twitter нарасна с 500%+) Над 200 споменавания на $MMTLP и @FINRA от хора Над 20 потвърдени обаждания до FINRA относно MMTLP Ние използвайте нашия глас като инвеститори, сега вижте действието В събота той ретуитна:

За да научите повече за MMTLP, абонирайте се сега!

Джон Брда h Джон Брда продължи да туитва в събота Относно туита за корпоративно действие: Приятел говори с Examiner @FINRA. Казаха му, че са напълно запознати с проблема с $MMTLP, но могат да откажат действие за заглавие или да поискат промяна на S1, като използват правилото 6490..Последен чип pt. в 6490 показания, може да бъде отказано, ако: има значителна несигурност в процеса на сетълмент и освобождаване на гаранцията. Кажете, ако е отказано по тази причина, тъй като @FINRA изброи $MMTLP без информация за емитента и информация за измами. „Въпреки че изглежда малко вероятно FINRA да одобри датите за запис и разпространение и след това да не обработи корпоративното действие, Джон Брда продължава да разследва туитовете по-късно. Събота: „Аз чуйте, че има малко объркване. @FINRA не информира никого за нищо. Продължаваме да вървим напред и ще вървим напред. „Както сме били доклади MMTLP вече беше широко сравняван с последните $HKD и Overstock $OSTK съкращения, които се покачиха от $7 на $120 на акция. Ще актуализираме MMTLP веднага щом се случи нещо ново, така че не забравяйте да се абонирате Дневна микрокап като въведете вашия имейл в полето по-долу.

Разкриване: Ние не държим никаква позиция в MMTLP, дълга или къса, и не сме получили компенсация за тази статия.

.

Add Comment