Philips пуска Screeneo U5, достъпен късофокусен 4K проектор за под $1800

Държан само на 16 инча от всяка повърхност, Philips Screeneo U5 превръща вашата стена в масивно 150-инчово 4K кино, което също е готово за 3D! Инсталирането на киносалон във вашия компактен дом никога не е било по-лесно и на цена от $1790, никога не е толкова икономично…

Philips Screeneo U5 следва предишното си поколение, Screeneo U4, което дебютира по-рано тази година и събра над 6,5 милиона долара финансиране в Indiegogo. Създаването на проектори (4K, не по-малко) за масовия пазар е скъпо, което кара Philips да тръгне по пътя на груповото финансиране. Стратегията работи добре за компанията, позволявайки й да прецени търсенето и да създаде страхотни устройства за ентусиазирани ранни потребители. Докато U4 беше достатъчно впечатляващ сам по себе си, Screeneo U5 избутва своите спецификации до абсолютния предел, с по-голяма проекция, 2 пъти по-висока разделителна способност, почти 6 пъти повече яркост и дългоочаквана поддръжка за Android TV и вграден ExpressVPN.

Дизайнер: Филипс

Щракнете тук, за да купите сега: $1,790 3476 долара ($1686 отстъпка) Побързайте, остават по-малко от 5 дни!

Philips Screeneo U5 ултракъсофокусен 4K проектор

Проекторите с ултра къс фокус са идеални за малки домове, тъй като не е необходимо да се поставят далеч. Просто поставете проектора на един метър от стената и ще имате почти голям екран, който е идеално правоъгълен (корекция на трапецовидното изкривяване) и не се затъмнява всеки път, когато някой пресече стаята. Единственият недостатък на ултракъсофокусните прожектори досега беше тяхната цена – нещо, което Philips редовно работи, за да намали с гамата Screeneo, която дебютира през 2013 г.

Philips Screeneo U5 ултракъсофокусен 4K проектор

Казано по-просто, Screeneo U5 може да хвърли 120-инчова проекция върху стена, когато се държи само на 11 инча… въпреки че увеличите това разстояние до 16 инча (ако имате място) и вече имате огромно 150-инчово 4K UHD прожекционно покритие цялото ви периферно зрение. U5 също така повишава яркостта на проектора до впечатляващите 2200 ANSI лумена, което ви позволява да гледате филми или игри денем или нощем, без да ви е трудно да видите изображението. Притеснявате се, че трябва да регулирате яркостта всеки път? U5 също има функция за автоматично затъмняване, която ще регулира яркостта въз основа на околната светлина, защитавайки зрението ви.

Philips Screeneo U5 ултракъсофокусен 4K проектор

Поставете проектора до стената и Screeneo U5 почти ще се погрижи за останалото. Неговите възможности за корекция на трапецовидното изкривяване гарантират, че екранът ви е идеално правоъгълен, независимо от всичко, а уникалната 8-точкова система за калибриране ви позволява допълнително да настройвате и коригирате изображението, за да отчетете всички несъвършенства на стената или екрана на проектора.

Philips Screeneo U5 ултракъсофокусен 4K проектор

Screeneo U5 е основен ъпгрейд от своя предшественик, сега с 4K резолюция, по-висока яркост и по-добри цветове. Dolby Vision и HDR 10 осигуряват по-добра яснота, по-високи контрасти и по-богати цветове, докато FlowMotion 4 помага за увеличаване на скоростта на кадрите, за да направи видеоклиповете още по-стари (или видеоклипове, заснети с по-високи честоти на кадрите). по-ниски изображения) плавни. Проекторът работи с честота на опресняване от 60Hz, което също го прави невероятен за игри и въпреки че 3D телевизорите са доста мъртви от известно време, Screeneo U5 изненадва с възможностите си за 3D прожектиране, буквално пренасяйки киното у дома. (Не са включени скъпи пуканки)

Philips Screeneo U5 ултракъсофокусен 4K проектор

Единствената характеристика, която наистина отличава U5, е фактът, че той притежава и абсолютен удар в аудио отдела. Оборудван с 2.2 канала, 20 вата и специален DSP, U5 носи мощен Dolby Atmos звук към изживяването при гледане, комбинирайки по-голям от реалния звук с бумтящ звук, който не бихте очаквали. наистина от проектор, но ще оцените докато гледате филми, игри или музикални видеоклипове.

Philips Screeneo U5 ултракъсофокусен 4K проектор

За разлика от U4, който нямаше вграден Smart TV интерфейс, U5 идва с AndroidTV и Chromecast, но издига летвата още повече с ExpressVPN, предварително инсталиран в операционната система за достъп до географско ограничено съдържание – функционалност, която е абсолютно революционна за повечето съвременни мултимедийни устройства. Въпреки това, наличието на множество портове, включително 2 HDMI, 2 USB-A и VGA порт, означава, че можете да включите всичко от стария си лаптоп във вашия USB стик в U5 за достъп до локални файлове. Има LAN порт за свързване на вашия проектор към кабелна мрежа и 3,5 mm жак само в случай, че имате по-добри високоговорители. За всеки случай U5 идва и с Bluetooth 5.1, което ви позволява да свързвате високоговорители и безжично. Подобно на своя предшественик, Screeneo U5 също се предлага с мултимедийно дистанционно, което прави много по-лесно навигирането в интерфейса.

Philips Screeneo U5 ултракъсофокусен 4K проектор

Philips Screeneo U5 в момента се финансира от Indiegogo и е събрал почти 3 милиона долара към момента на писане. Предишните му кампании, ултракъсофокусният проектор Screeneo U4 и пикопроекторът Philips PicoPix Max, също пожънаха изключителен успех, като получиха подкрепа от повече от 25 000 поддръжници. Въпреки че винаги има присъщ риск при груповото финансиране, може да се твърди, че Philips има много повече капитал от марката, отколкото повечето създатели на кампании, така че бъдете сигурни, че парите ви са в добри ръце. За да подслади сделката обаче, Philips предлага 48% Cyber ​​​​Week отстъпка на своите поддръжници, като им позволява да вземат Screeneo U5 на намалена цена от 1790 щатски долара (1699 евро). Screeneo U5 се предлага с 2 години гаранция и ще бъде доставен през март 2023 г.

Philips Screeneo U5 ултракъсофокусен 4K проектор

Philips Screeneo U5 ултракъсофокусен 4K проектор

Щракнете тук, за да купите сега: $1,790 3476 долара ($1686 отстъпка) Побързайте, остават по-малко от 5 дни!

Add Comment